Record Fair - Platenbeurs Utrecht
Record Fair - Platenbeurs Utrecht
Record Fair - Platenbeurs Utrecht
Record Fair - Platenbeurs Utrecht
Record Fair - Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Platenbeurs Utrecht
Instagram
Facebook

Recordplanet's Platen & CD Beurs | 18 januari 2020 RAI Amsterdam

RAI vol popmuziek op vinyl en cd

Voor alle platenverzamelaars, Dj‘s, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 18 januari de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden. Vinyl platen zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd‘s aanbieden.

Platenbeurs RAI

De platenbeurs in de RAI is erg populair als een van de beste maar ook goedkoopste vindplaatsen voor het zwarte goud. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen. En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren 70, electro uit de jaren 80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren 90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar.

  • Platenbeurs RAI
  • Platenbeurs RAI
  • Platenbeurs RAI
  • Platenbeurs RAI

Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.

  • Platenbeurs RAI
  • Platenbeurs RAI

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van verzamelaars, fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd‘s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 18 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 8 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie mail naar:info@recordplanet.nl

  • Platenbeurs RAI
  • Platenbeurs RAI

Platenbeurs RAI

Volledig adres:
RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Per trein:
De RAI heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Check voor je vertrek de actuele situatie op het spoor

Reisadvies
Amsterdam RAI station wordt tot eind mei 2019 verbouwd. Ons advies is om dit station tot die tijd te mijden en te reizen met metro 52. Vanaf station Amsterdam Zuid richting Noord en vanuit station Amsterdam CS richting Zuid, uitstappen op het metrostation Europaplein.

Per tram, metro en bus: Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar RAI Amsterdam (station Europaplein)
Tram 4 rijdt tussen de RAI (halte Europaplein), het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. Metro 52 en tram 4 stoppen beide voor de deur.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein). Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.

Meer informatie over de routes en vertrektijden

Per auto:
Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/ Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. Amsterdam RAI ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.

Parkeren
Kijk op de site van de RAI voor alle actuele informatie en parkeertarieven

Naar boven